Verschillende bedrijven

actief onder één dak

NETWERK

Bongaerts Logistics heeft meer ruggengraat door strategische samenwerkingen....

Als logistieke dienstverlener kijken we steeds vooruit.

Om aan de huidige marktvraag te kunnen voldoen en de verwachtingen van ons cliënteel te kunnen invullen maken wij gebruik van de expertise en ervaring van onze zusterbedrijven.  Onze hoge graad van serviceverlening blijft op deze manier gegarandeerd zodat we perfect aan de behoeften en noden van vandaag een antwoord bieden.

Onze zusterbedrijven :

DALGA Trans.

Opgericht in 1995, gevestigd in Genk (BE) en met een wagenpark van meer dan 50 trucks  kan Dalga Trans quasi elke transportopdracht tot een goed einde brengen.

Dalga Trans is actief in heel Europa en oa. gespecialiseerd in ADR transport.

Voor meer info : www.dalgatrans.be

D.T.S. nv

Diesel Transport Service

Om ons uitgebreid wagenpark te onderhouden beschikken wij over een eigen garage.  Op deze manier garanderen wij de volle beschikbaarheid van onze vloot en kunnen we snel ingrijpen bij stilstanden.

ELS bvba

European Logistic Services

Als specialist in het vervoeren van liquid bulk alsook ADR goederen verzorgen wij via European Logistic Services een brandstofservice voor onze bedrijven alsook voor derden.

Internationaal

Slovakije en Polen

Door middel van 2 transportbedrijven in Slovakije ( POLAT & ATA Transport ) en 1 in Polen (ST Transport ) kunnen wij aldaar aan de gevraagde transportbehoefte voldoen en een volledige service aanbieden.

 

We speak LOGISITICS, so let's talk ...

Essenlaan 11, 3600 Genk, België  •  tel. : +32 (0)89 38 32 10  •  gsm : +32 (0)475 45 07 27  •  e-mail : turan@bongaerts-logistics.be

© 2016 Bongaerts Logisitcs  •  ontworpen door ARCHIBALD,  grafisch bureau